Speciaal voor starters: 10% korting op het huisstijl totaalpakket

Bij ons krijgt u als starter, wanneer u korter dan een jaar bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 10% korting op het huisstijl totaalpakket. Voor meer informatie over deze aanbieding kijkt u hier. Wilt u liever gelijk meer informatie of een offerte aanvragen, vul dan hier ons formulier in.

Posters: 15% korting op de vormgeving en het drukken van posters

Heeft u posters nodig voor bijvoorbeeld een evenement of nieuw product? De hele maand mei krijgt u bij ons 15% korting op de vormgeving en het drukken van uw posters. Deze zijn ideaal te gebruiken voor de promotie van een evenement, product of dienst. Wij hebben ze in allerlei soorten en maten, van A4 tot Abri. Meer informatie over onze posters vindt u hier.

Spandoeken: 10% korting op de vormgeving en realisatie van spandoeken

Spandoeken worden vaak gebruikt op evenementen aan het hekwerk. Maar ze zijn ook geschikt om in een stevig frame neer te zetten of aan een gebouw te hangen, om uw boodschap opvallend over te brengen. U krijgt nu 10% korting op de vormgeving en realisatie van spandoeken. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan nu hier meer informatie aan.

Briefpapier: 5% korting op de vormgeving en het drukken van visitekaartjes

Laat uw briefpapier ontwerpen in uw huisstijl, dit zorgt voor een professionele communicatie naar uw klanten. Bovendien verhoogt het ook de herkenbaarheid van uw organisatie. In mei krijgt u bij ons 5% korting op de vormgeving en het drukken van briefpapier. Een mooie korting op de toch al scherpe vanaf prijs van € 100,- voor het ontwerp en drukken van 500 A4’tjes briefpapier. Vraag nu hier geheel vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.