Speciaal voor starters: 10% korting op het huisstijl totaalpakket

Bij ons krijgt u als starter, wanneer u korter dan een jaar bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 10% korting op het huisstijl totaalpakket. Voor meer informatie over deze aanbieding kijkt u hier. Wilt u liever gelijk meer informatie of een offerte aanvragen, vul dan hier ons formulier in.

Flyers: 15% korting op de vormgeving en het drukken van flyers

Heeft u flyers nodig voor uw evenement of organisatie? Nu krijgt u bij ons 15% korting op de vormgeving en het drukken van uw flyers. Deze zijn ideaal te gebruiken voor de promotie van een evenement, product of dienst. Natuurlijk zijn ze ook goed te gebruiken om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van het publiek. Meer informatie over onze flyers vindt u hier.

Roll-up banners: 10% korting op de vormgeving en realisatie van roll-up banners

Roll-up banners zijn zeer populair op beurzen en in een handomdraai opgezet. U krijgt nu 10% korting op de vormgeving en realisatie van roll-up banners. Dus staat u binnenkort bijvoorbeeld op een beurs of congres, vraag dan nu hier meer informatie aan.

Visitekaartjes: 5% korting op de vormgeving en het drukken van visitekaartjes

Visitekaartjes worden nog steeds veel gebruikt en zijn onmisbaar voor iedere ondernemer. Nu krijgt u bij ons 5% korting op de vormgeving en het drukken van visitekaartjes. Een mooie korting op de toch al scherpe vanaf prijs van € 75,- voor het ontwerp en drukken van 500 visitekaartjes. Vraag nu hier geheel vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.